2 de juliol de 2010

Divendres.Diedres.

Avui dia de corda. Corda al Penitent. Aquesta nova zona de corda amb vies boniques vies que et fan exprimir al màxim. Diedres que es deixen veure per tota la paret. Mans empotrades i força amb els peus. Una tècnica que encara no domino prou, però que de ben segur anirem treballant aquest estiu.


-Merda...m'he adormit!
Una trucada del Castellví m'ha fet adonar que ja era massa tard per perdre el temps al llit dormint. A baix ja m'esperaven ell i el Sugri amb l'Opel punky del Castellví i el Dylan al darrere. Amb cara d'adormit poc a poc anavem pujant pel camí de l'aigua direcció el Penitent. Zona oberta pel Ricard Castellví, el Xollu, Basora...amb molts diedres i de grau molt encertat.
Així doncs, em començat amb un V que poca feina a portat a tots dos, i que a mi m'ha deixat desmotivat.

-Bé nene bé!
El Jordi havia reventat un 6b bastant físic. Descansant una miqueta, però fent els passos molt còmode i segur. El Sugri l'ha fet de segon per precaució i no ha deixat el llistó gens baix tampoc. I tot i que pujant de segon, fent els passos molt convençut i tranquil.

La calor apretava i hem decidit baixar i anar a dinar...tot i que, abans, hem hagut de fer una parada tècnica a la bassa de la serreta, i refrescar-nos amb els collonets a l'aire!!!booh com estava l'aigua de bona!

L'únic problema és que no hi ha fotus d'aquest dematí, però hi tornarem, i a la pròxima hi haurà fotus.

Per cert, després d'un matí d'escalada amb tanta calor, un xampú a la terrassa del Casal...
NO TÉ PREU!!!Salut i corda!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada