26 de juliol de 2010

Compe al Vendrell!

Dissabte mogudet pel Vendrell, on ens esperava un plafó al bell mig de la plaça Tívoli! Dia de compe, d'escalar, de birres, de riures, de jaure...i una mica d'info sobre la NASA.
Ben aviat vam fer l'escalfament amb uns quants quintos al bar de la plaça, on els jaius autòctons i el barman comentaven com n'era de guapa la noia que netejava els vidres de la botiga del davant, mentres nosaltres no feiem res més que fer aquell somriure de...mareta quina colla!
Poc a poc va anar arribant la gent. L'Edu, l'Albert i tota la tropa de la Cova, que van aconseguir guanyar en la categoria màster i fins i tot marxar amb regals cap a casa...n'hi ha que tenen sort, tot s'ha de dir, eh EDU!jajaja
Molt de trepe durant tot el dia, blocs durillus i molt bon ambient. Els organitzadors van aconseguir una compe de puta mare en la seva primera edició, i des d'aquí, felicitar-los i donar-los ànims per les següents edicions.
Fins i tot la NASA va assistir a aquesta petita localitat per vendre'ns les seves últimes pulseres de tecnologia punta! Enviant una representant oficial de la NASA Power Balance, que fins i tot ens va fer veure que tots estem equivocats, ja que:

+x-=+ i no com tots pensavem que era -x+=- així doncs ens va fer veure que la NASA tenia raó, hem viscut enganyats molts anys...fins ara!!!

Finalment, dir que no tinc fotus però si en van fer els nostres colegues de la Cova, que fins i tot s'han currat un video bulderair.blogspot.com (merci Albert).

Salut i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada